Version menus

Ruokalistat

Version

illallinen

Ma - la 17-23 Viimeiset tilaukset klo 22 Koko menu tarjolla klo 21:30 asti

menut

Maistelumenu

Kuusi seurueen kesken jaettavaa alkuruokaa, pääruoka sekä jälkiruoka

64

Maistelumenu (kasvis)

Kuusi seurueen kesken jaettavaa alkuruokaa, pääruoka sekä jälkiruoka

56

Viinipaketti menulle

42

Jaettavaksi pöydän kesken

pikkupurtavaa

Pikkelöidyt kurkut, chili, korianteri

3

Versionin omaa hapanjuurileipää & voita

4

Ananas, inkivääri, tinjami

4

Sisilialaiset oliivit

6

Maissilastut & chilituorejuusto, pico de gallo

9

alkuruoat

Sieniragu-empanada, coleslaw, rapea chilimajoneesi

14

Friteerattua kalmaria, romesco-kastike

14

Härkätartar, romainesalaatti, caesar-majoneesi

15

Härkä-chorizo empanada, coleslaw, rapea chilimajoneesi

16

Miekkakala-sashimi, bataatti, aji amarillo

17

pääruoat

Persiljarisotto

Sienivarras, yrttisalaatti

32

Puuhiiligrillattua päivän kalaa

Latva-artisokka, suolaperunat, antiboise-kastike

39

Puuhiiligrillattua härkää / 200gr (Suomi)

Grillatut porkkanat, padron-paprikat, bordalaise-kastike

40

Ankanrintaa / 300gr (Ranska)

Jaettavaksi 2 henkilölle Taatelipyree, punaviinikastike, suolaperunat, pak choi, salaatti

70

sides

Paistetut curry-kukkakaalit

6

Salaatti, mimosa-vinaigrette

6

Mausteiset parmesaaniranskalaiset

7

jälkiruoat

Tutti frutti eksoottinen hedelmäsalaatti, guavajäätelö, limemarenkia

12

'Kuuma&kylmä' suklaaganache, maitojäätelöä

12

Juustolautanen 1 kpl / 2 kpl / 3kpl

6/11/15

versionin suosikit

Versionin burger & ranskalaiset

23

Versionin vegeburger & ranskalaiset

23

Reuben sandwich & ranskalaiset

23

Versionin ranch salaatti

Valitse salaattiin mieleisesi lisuke - grillattua kanaa, käsinkuorittuja katkarapuja, tofua

23

lasten menu

Päivän kalasaalis, ranskalaiset perunat, salaatti

13

Tomaattipastaa ja salaattia

13

Juustohampurilainen, ranskalaiset

13

lounas

Ma - pe 11-14

Päivän lounas / viikko 12

Lounas sisältää päivän lämpimän annoksen, alkusalaatin ja versionin keittiön leipomaa leipää.

Maanantai 17.3.

Intialaista butter chickeniä, riisiä ja tuoretta yrttisalaattia tai Sienirisottoa ja confit-sieniä

14,50

Tiistai 18.3.

Paahdettua porsaan ulkofileetä, perunaterriiniä ja béarnaise kastiketta tai Sienirisottoa ja confit-sieniä

14,50

Keskiviikko 19.3.

Beurre montessa haudutettua koljaa, yrtti-bulguria ja fenkoli-veloutékastiketta tai Sienirisottoa ja confit-sieniä

14,50

Torstai 20.3.

‘Nduja bolognese ja linguinepastaa tai Sienirisottoa ja confit-sieniä

14,5

Perjantai 21.3.

Versionin crispy kanaa, tabbouleh-salaattia ja chilimajoneesia tai Sienirisottoa ja confit-sieniä

14,50

Päivän lounas / viikko 13

Lounas sisältää päivän lämpimän annoksen, alkusalaatin ja versionin keittiön leipomaa leipää.

Maanantai 24.3.

“Crêpe Bretonne”, paistetut sienet, yrttisalaatti ja pinaattikastike tai Vuohenjuusto-tomaatti pappardelle-pastaa ja rucolapestoa

14,50

Tiistai 25.3.

Mausteinen lihamureke, perunamuusi ja ruskeakastike tai Vuohenjuusto-tomaatti pappardelle-pastaa ja rucolapestoa

14,50

Keskiviikko 26.3.

Puna-ahven tomaattikastikkeessa, fregola-pastaa ja rucolaa tai Vuohenjuusto-tomaatti pappardelle-pastaa ja rucolapestoa

14,50

Torstai 27.3.

Wieninleike, ranskanperunat ja yrttivoi tai Vuohenjuusto-tomaatti pappardelle-pastaa ja rucolapestoa

14,50

Perjantai 28.3.

Cubano sandwich & mango coleslaw tai Vuohenjuusto-tomaatti pappardelle-pastaa ja rucolapestoa

14,50

slow breakfast

Lauantai - sunnuntai klo 8-14 Buffet 36€ lapset (4-11v) 18€

Buffet

Aamiaisbuffet sisältää muunmuassa: Kahvi, tee, jäävesi Päivän tuoremehu ja smoothie Munakokkelia ja keitettyjä munia Pekonia, grillimakkaroita Keittiön suolainen piirakka Keittiön kasvispataa Talon mysliä, pähkinöitä, kuivattuja marjoja ja manteleita. Luonnon jogurttia ja maustettua keittiön jogurttia Croissantteja Talon hapanjuurileipää, erilaisia sämpylöitä ja pullia Käsintehtyjä karjalanpiirakoita ja munavoita Leikkeleitä ja juustoa Kurkkua, paprikaa, tomaattia ja salaattia Voita ja yrttilevitettä Tuoreita hedelmiä Makeita herkkuja ja paljon muuta...

36

Buffet & pannukakut TAI crêpes suzette

42

Buffet, Pannukakut TAI crêpes suzette & Mimosa

50

Version

cocktailit & drinkit

Ma-la 17-00 Tässä pieni kurkistus Versionin cocktail menuseen

G-Politan

Grappa di moscato, Casta, Cointreau, laventelisiirappi, puolukkaa & karpaloa

15,50

Mint & Bubbles

Grappa di Moscato, Casta, Camilla Marzadro, Cava, minttua, sitruunaa

15,50

VEN.TO

Camilla Marzadro, Anfora & Casta, karamellisoitua hunajaa, sitruunaa

15,50

Grappa Punch

7.0 Ruche Barricata, hapanta omenaa, grillattua ananassiirappia

15,50

Ginger & Cucumber

Seedlip, sitruunaa, inkivääri agave, kurkkua, kuplavettä

11

Chamomille & Honey

Camomilla, Seedlip, sitruunaa, hunajasiirappia, angostura bittereitä (alc 0,5%)

11

wines

valkoviini

Matthias Gaul Riesling

Pfalz - Germany

15 / 70

Noble Vines 446 2020

Chardonnay– Lodi - California

14 / 65

Joseph Mellot Sancerre La Gravelière 2022

Sauvignon Blanc - AC Sancerre - Loire - France

95

Joseph Drouhin Vaudon Chablis

Chardonnay- AC Chablis - Burgundy - France

105

punaviini

Roberto Sarotto Barolo Riserva

Nebbiolo D.O.C.G. - Piedmont - Italy

15 / 70

Noble Wines 667

Pinot Noir - Lodi - California

15 / 70

Kukkula Winery Sisu

Syrah, Mourverde, Grenache Noir - Adelaida District - California

200

Louis M Martini

Cabernet Sauvignon - Napa Valley - California

120

bubbles

Bodegues Sumarroca Cava Reserva Brut Organic

Parellada, Xarel.lo, Macabeo, Chardonnay - DO Cava - Spain

10 / 60

Bonnet Grande Réserve Champagne Brut

Chardonnay, Pinot Noir - AOP Champagne - France

16 / 98

Gosset Grande Réserve Champagne Brut

Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir - AC Champagne - France

120

Möttönen Whiteee - Kylmätee

alcohol free wildwine | gluten free ultrasonic alkalized water kefir with wild herbs. white currant, nettle, reishi, pine, juniper, lion’s mane, oat

7 / 32